Hoe het allemaal begon

Geplaatst op: mei 5th, 2012 door natasja

Via een groepshyve voor lesbische vrouwen had ik (Natasja) een vrouw uitgenodigd, die mij wel aardig leek. Na een tijdje wees ze mij erop, want ze bleek al een relatie te hebben, dat zijzelf een groepshyve had genaamd: “Vrouw zoekt vrouw”. Ik had me bij deze groepshyve aangemeld en gekeken wie er lid waren van deze Hyve. Ik had een paar vrouwen uitgenodigd, ook al was ik niet echt op zoek naar een relatie. Daar was Bianca ook bij. Die andere vrouwen waren niet zo’n succes, maar na enige tijd had Bianca mijn uitnodiging geaccepteerd.

Ik had haar toen een krabbel gestuurd en daar had Bianca op gereageerd. We bleken veel gemeen te hebben, zodoende werden de krabbels al leuker en langer en langer en langer…..Ik heb ze nog allemaal bewaard op mijn Hyves.

Maar we wilden ook gewoon eens gezellig met elkaar chatten, dus gaven we elkaar onze e-mailadressen. En zo volgde lange leuke, grappige, gezellige maar ook serieuze gesprekken via msn, soms tot in de late uurtjes, dat Bianca zat te knikkebollen achter de pc… Dat merkte ik, omdat het dan eventjes duurde voordat ik dan weer antwoord kreeg op msn. We wilden gewoon geen afscheid van elkaar nemen…

Zo gingen er een paar maanden voorbij. Beiden durfde we elkaar niet  uit te vragen, totdat Elonca (een vriendin van Bianca) Bianca erop aanspoorde om mij uit te vragen. Ik kon hooguit nee zeggen, zei ze. Maar dat deed ik niet, want toen Bianca mij uitvroeg zei ik: “ Ja, graag! “  Zo gingen we dus op onze eerste date op 27 september 2008 naar Amsterdam…….We vonden elkaar al heel erg leuk en waren al een beetje verliefd op elkaar, maar toen we elkaar voor het eerst zagen sloeg de vonk gelijk over. Ik wist het meteen toen ik haar zag: Zij is het!!!

En dat blijkt nu ook wel, want we gaan 18 mei trouwen!